Suklaaganache

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vispikerma, Pirkka 2 dl200 g    680 kcal4 g5,4 g72 g0 g
Hurmaava tumma suklaa (Panda), annos 130g130 g    668 kcal6,4 g69 g40 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
330 g    1348 kcal10 g74 g112 g0 g
Ravintosisältö / annos41 g    168 kcal1,3 g9 g14 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    409 kcal3,2 g23 g34 g0 g
130 g tummaa suklaata (Pandan Tumma suklaa)
2 dl vispikermaa.

Sulata suklaa varovaisesti mikrossa (kannattaa jättää hiukan suklaata sulamatta ja antaa sulanneen suklaan lämmön sulattaa loppuun, suklaa nimittäin palaa helposti ja on silloin ihan pilalla).

Vispaa kerma vispaimella.

Kaada sulannut suklaa ja sekoita.

Annostele tarjoilukulhoihin.

Voit tarjoilla heti, jolloin ganache on vielä vaahtomainen tai laittaa jääkaappiin, jolloin se kovettuu tuhdimmaksi.