Kaura-karpalokeksit

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl120 g  20 rl3 dl408 kcal17 g67 g8 g13 g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 100 g 20 tl7,1 rl1,1 dl531 kcal0,3 g0,5 g60 g0 g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 85 g 21 tl7,1 rl1 dl345 kcal0 g85 g0 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 20 g  2 rl0,3 dl69 kcal2 g14 g0,2 g0,7 g
Leivinjauhe 5 g 1 tl1/3 rl 8,8 kcal0,3 g1,9 g0 g0 g
Kananmuna kuoreton 55 g1 kpl   79 kcal6,9 g0,2 g5,6 g0 g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g50 g    178 kcal0,2 g45 g0,4 g2,3 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
24 annosta
435 g    1617 kcal27 g213 g74 g16 g
Ravintosisältö / annos18 g    67 kcal1,1 g8,8 g3,1 g0,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    372 kcal6,1 g49 g17 g3,7 g
Sekoita kuivat aineet, sitten sulatettu rasva ja lopuksi muna ja karpalot.

Kokkareita pellille ja paista 225 asteessa n. 8 min. Karpalot voi jättää pois tai laittaa tilalle rusinoita/korintteja.