Perukan katkarapukeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)390 g7,1 kpl  4,3 dl105 kcal5,1 g19 g0,8 g6,6 g
Omena, ulkomainen, keskiarvo,kuorineen450 g    158 kcal0,9 g37 g0,5 g6,8 g
Kalaliemikuutio 20 g1,8 kpl   61 kcal2 g6,8 g2,8 g0,2 g
Vesi, vesijohtovesi 1200 g 240 tl80 rl12 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Valkosipuli 20 g5 kpl   22 kcal1,6 g3,3 g0,1 g0,4 g
Katkarapu 500 g250 kpl  10 dl342 kcal72 g0 g5,5 g0 g
Flora kevyt ruoka 7%500 g    425 kcal5 g23 g35 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
3080 g    1113 kcal87 g88 g45 g14 g
Ravintosisältö / annos513 g    185 kcal14 g15 g7,4 g2,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    36 kcal2,8 g2,9 g1,5 g0,5 g
Keitä omena ja sipuli silput kalaliemessä pehmeiksi.

Lisää kerma ja katkaravut ja mausta (1rkl curry ja 1tl cayenne) suolaa maun mukaan.