Annan paras jauhelihakastike
Ainekset | Määrä (g) | Määrä (kpl) | Määrä (tl) | Määrä (rl) | Määrä (dl) | Energia | P | H | R | K |
Jauhelihakastike jliha 7%+ruokakerma+tomaattip. | 150 g | | | | | 167 kcal | 17 g | 5 g | 10 g | 0 g |
|
| Koko resepti 6 annosta | 150 g | | | | | 167 kcal | 17 g | 5 g | 10 g | 0 g |
Ravintosisältö / annos | 25 g | | | | | 28 kcal | 2,8 g | 0,8 g | 1,6 g | 0 g |
Ravintosisältö / 100g | 100 g | | | | | 112 kcal | 11 g | 3,3 g | 6,3 g | 0 g |
Aineet:
800g jauhelihaa
5dl Floran ruokakermaa
Soijakastiketta maun mukaan
4-8 valkosipulin kynttä
Yrttimausteseosta
Paista jauheliha pannulla.
Kaada joukkoon kerma, jatka vedellä jos tuntuu että kerma on liian paksua.
Laita sekaan soijakastiketta niin paljon että kastike muuttuu ruskeaksi.
Raasta sekaan valkosipuli, mausta maun mukaan.
Tarkista suola ennen tarjoilua.
Nauti juustoraasteen ja pastan/vihannesten kera.