Nizzan salaatti

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g60 g0,5 kpl   12 kcal0,4 g2,3 g0,2 g0,8 g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 90 g0,2 kpl  3,6 dl12 kcal1 g0,9 g0,2 g1,1 g
Peruna, keskikokoinen 60g70 g1 kpl   42 kcal1,1 g9 g0,1 g0,6 g
Papu, härkäpapu, n. 50 g40 g    11 kcal0,8 g1,7 g0,1 g0 g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 35 g8,8 kpl  1,2 dl69 kcal0,5 g0,6 g7 g1,5 g
Kapris etikkaliemessä, Figaro8 g    2,5 kcal0,2 g0,3 g0 g0,3 g
Anjovis-filee, 1 kpl32 g    67 kcal3 g4,5 g4,2 g0 g
Basilika, kuivattu 3 g 3 tl1,5 rl 7,6 kcal0,4 g0,6 g0,1 g1,2 g
Oregano, kuivattu 2 g 2 tl1 rl 6,1 kcal0,2 g0,4 g0,2 g0,9 g
Vaalea leipä, patonki/ranskanleipä, vesi, vehnäjauho, teollinen 30 g1,2 kpl   78 kcal2,4 g16 g0,3 g0,8 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
370 g    308 kcal10 g36 g12 g7,2 g
Ravintosisältö / annos370 g    308 kcal10 g36 g12 g7,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    83 kcal2,7 g10 g3,4 g1,9 g
Rakenna salaatti aineittain rasiaansa.

Sekoita kastikeainekset.

Laita kastike rasiaansa.

Lisää rasiaan vielä patonki pala.

Sulje kansi, laita tarra päälle.

Laita salaatti kylmään.