Lämmin salaatti

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaa 400 g8 kpl  7,3 dl139 kcal18 g7,7 g1,2 g10 g
Paprika punainen 200 g1,2 kpl   59 kcal1,9 g9 g0,8 g3,8 g
Palvikinkku HK 3%150 g    150 kcal27 g0,8 g4,5 g0 g
Sipuli, paistettu 100 g   1,4 dl101 kcal1,3 g4,9 g8,2 g1,7 g
Oliiviöljy 180 g 36 tl13 rl2 dl1592 kcal0 g0 g180 g0 g
Herkkusieni 200 g13 kpl  6,7 dl32 kcal4,2 g0,6 g0,7 g3 g
Valkosipuli 10 g2,5 kpl   11 kcal0,8 g1,6 g0,1 g0,2 g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)100 g    205 kcal1,2 g46 g1,7 g0 g
Kidneypapu, suolaliemessä400 g    440 kcal31 g72 g2 g32 g
Papu valkoinen, keitetty 400 g   5,7 dl430 kcal34 g56 g1,4 g28 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
2140 g    3158 kcal120 g199 g201 g79 g
Ravintosisältö / annos214 g    316 kcal12 g20 g20 g7,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    148 kcal5,6 g9 g9 g3,7 g
Keitä parsakaali suolatussa vedessä, että jäävät sopivan rapeiksi.

Paista sipuli öljyssä, lisää paprika ja herkkusienet.

Sekoita kulhoon parsakaali, paistetut paprikat ja herkkusienet.

Paista erikseen palvikinkku, ja lisää salaattiin.

Lisää papuja.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoisella balsamicolla ja sitruunamehulla.

Syö lämpimänä tai anna marinoitua yön yli.