Lohi-kapriskiusaus

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g500 g    355 kcal8 g80 g0,5 g0 g
Käsinpoimittu kevätsipuli70 g    19 kcal1 g2,7 g0,4 g0,8 g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 150 g10 kpl   261 kcal26 g0 g17 g0 g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g15 g    2,4 kcal0,5 g0,2 g0 g0,2 g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g330 g    182 kcal10 g21 g6,6 g0 g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)7 g    50 kcal0 g0 g5,6 g0 g
Kesäporkkana (Pirkka)200 g    50 kcal1,2 g11 g0,4 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1272 g    919 kcal47 g115 g31 g1 g
Ravintosisältö / annos318 g    230 kcal12 g29 g7,7 g0,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    72 kcal3,7 g9 g2,4 g0,1 g
Kaada voideltuun vuokaan puolet jäisistä perunasuikaleista ja kevätsipuli (tai purjo).

Mausta suolalla ja pippurilla.

Levitä jäiset porkkanat, niiden päällä lohiviipaleet ja tilli sekä kaprikset.

Kaada loput perunat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kerma.

Paista 200° 50-60 min. Tarjoa lisäksi punajuuriviipaleita ja salaattia.

Ohje on kopioitu Pirkan resepteistä.