Kukkakaalikeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kukkakaali 750 g1,3 kpl  19 dl181 kcal14 g17 g2,3 g17 g
Porkkana, keskikokoinen 65g350 g5,4 kpl   98 kcal2,1 g21 g0,7 g8,8 g
Basilika, kuivattu 3 g 3 tl1,5 rl 7,6 kcal0,4 g0,6 g0,1 g1,2 g
Vesi, vesijohtovesi 1000 g 200 tl67 rl10 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl200 g    340 kcal36 g2,8 g20 g0 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11 g2,8 kpl   11 kcal0,9 g1,8 g0,1 g0,2 g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g27 g    239 kcal0 g0 g27 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
2341 g    876 kcal53 g43 g50 g28 g
Ravintosisältö / annos293 g    110 kcal6,6 g5,3 g6,3 g3,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    37 kcal2,3 g1,8 g2,1 g1,2 g
Paseeraa porkkanat, kukkakaali ja valkosipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattu basilika ja kiehuva kasvisliemi.

Vettä sen verran että vihannekset juuri ja juuri peittyvät.

Kun vihannekset ovat hieman kypsyneet, lisää 200g kevytsulatejuustoa.

Hyvää sellaisenaan.

Voit lisätä esim.

kylmäsavulohta tai katkarapuja halutessasi.