Kahden tomaatin pasta

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Tomaatti 1000 g8 kpl   228 kcal5,6 g35 g3 g14 g
Valkosipuli 20 g5 kpl   22 kcal1,6 g3,3 g0,1 g0,4 g
Rypsiöljy 41 g 8,1 tl2,9 rl0,5 dl358 kcal0 g0 g41 g0 g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 200 g    455 kcal10 g35 g28 g12 g
Pinjansiemenet, Parrots80 g    496 kcal23 g10 g44 g3 g
Chili paprika punainen12 g    4,8 kcal0,2 g1,1 g0 g0 g
Suola, annos 3g10 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1363 g    1563 kcal41 g84 g116 g29 g
Ravintosisältö / annos227 g    260 kcal6,8 g14 g19 g4,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    115 kcal3 g6,2 g8,5 g2,1 g
Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Poista tomaateista siemenet, kuutioi tomaatit ja levitä ne leivinpaperin päälle uunipellille.

Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet öljyn joukkoon.

Mausta chilillä ja suolalla.

Sekoita mausteöljy tomaattien joukkoon ja paahda uunin keskitasolla 10 min. Valuta öljy aurinkokuivatuista tomaateista ja kuutioi ne. Lisää aurinkokuivatuttomaatit ja pinjansiemenet tomaattien joukkoon ja jatka paahtamista n. 5 min. Tarjoile pastan kera.