Chilinen suklaakakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Voi 150 g 30 tl11 rl1,6 dl1088 kcal1,8 g0,6 g122 g0 g
Sokeri 298 g99 kpl74 tl25 rl3,5 dl1208 kcal0 g297 g0 g0 g
Kananmuna 50g(kpl)300 g    378 kcal33 g0,9 g27 g0 g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 40 g 13 tl6,7 rl1 dl148 kcal7,4 g4,4 g8,7 g12 g
Vehnäjauho puolikarkea 163 g  16 rl2,5 dl558 kcal17 g114 g2 g5,7 g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g15 g    60 kcal0 g15 g0 g0 g
Suola, annos 3g2.5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Chili paprika punainen6.3 g    2,5 kcal0,1 g0,6 g0 g0 g
Tomusokeri 1dl=60g2 g    8 kcal0 g2 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
976 g    3450 kcal59 g434 g160 g18 g
Ravintosisältö / annos98 g    346 kcal5,9 g44 g16 g1,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    354 kcal6 g45 g16 g1,8 g
Leikkaa leivinpaperista halkaisijaltaan 22-24 cm irtopohjavuoan pohjalle sopiva pala.

Voitele vuoan reunat ja aseta pala pohjalle.

Sulata voi ja anna sen jäähtyä.

Vatkaa voin joukkoon sokeri ja munat yksi kerrallaan.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne taikinaan siivilän läpi.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina vuokaan ja kypsennä uunin alatasolla 20 min. Kakku saa olla sisältä hieman kostea.

Siirrä jäähtynyt kakku tarjoiluastiaan ja koristele tomusokerilla.

Tarjoa vaniljajäätelön tai -kastikkeen kera.