Suklaa-appelsiinitryffelikakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kaurakeksi, Jyväshyvä (1kpl=20kcal)150 g    645 kcal11 g102 g21 g5,3 g
Voi 50 g 10 tl3,6 rl0,5 dl363 kcal0,6 g0,2 g41 g0 g
Liivatelehti, gelatiini12 g    42 kcal10 g0 g0 g0 g
Kahvi mustana 100ml100 g    3,2 kcal0,3 g0,3 g0,1 g0 g
Taloussuklaa, Fazer400 g    2060 kcal16 g224 g120 g21 g
Viola appelsiini tuorejuusto, valio400 g    1320 kcal28 g52 g108 g0 g
Sokeri 85 g28 kpl21 tl7,1 rl1 dl345 kcal0 g85 g0 g0 g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10 g    40 kcal0 g10 g0 g0 g
Kuohukerma,valio,2dl300 g    1020 kcal6 g9 g105 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
1507 g    5838 kcal72 g482 g394 g27 g
Ravintosisältö / annos151 g    585 kcal7,2 g48 g40 g2,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    387 kcal4,8 g32 g26 g1,8 g
Murskaa keksit ja sekoita voin kanssa.

Levitä seos halkaisijaltaan 26 cm:n irtopohjavuokaan pohjan kokoiseksi leikatun leivinpaperin päälle.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 minuuttia.

Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahviin.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita Viola -tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate-kahviseos ja sokerit sekä viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan.

Peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 5 tuntia tai mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku vuoasta ja nosta tarjoiluvadille.

Sihtaa päälle kaakaojauhetta.

Tarjoa kakun kanssa tuoreita mansikoita tai vadelmia, jos niitä on saatavissa.

Voit tarjota kakun kanssa myös mansikka- tai vadelmakastiketta: soseuta marjat ja purista sose siivilän läpi.

Makeuta sosekastike sokerilla.