Feta-kana

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Feta, Arla Apetina 3%200 g    220 kcal36 g4 g6 g0 g
Maustettu ruokakerma cocos & lime 5%250 g    188 kcal5,8 g13 g12 g0 g
Sipuli (kuorittu)200 g3,6 kpl  2,2 dl54 kcal2,6 g10 g0,4 g3,4 g
Ratatouille (Bonduelle), annos 200g375 g    154 kcal3,8 g27 g3,4 g0 g
Valkosipuli 15 g3,8 kpl   16 kcal1,2 g2,4 g0,1 g0,3 g
Kananpojan fileesuikaleet, maustamaton (Kariniemen), annos 150g450 g    495 kcal104 g0 g8,1 g0 g
Mama nuudeli, täysjyvä kanan maku (Mama), annos 410g410 g    262 kcal7 g34 g11 g4,5 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
3 annosta
1900 g    1389 kcal160 g91 g41 g8,2 g
Ravintosisältö / annos633 g    463 kcal53 g30 g14 g2,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    73 kcal8,4 g4,8 g2,2 g0,4 g
Ekana pannuun menee kanat ja sipulit.

Sit kun ne on vähän ruskistuneet/kypsyneet niin kaikki muu kama sekaan.

Fetat jätän vikaks, kun pelkään muhjaantumista, ehkä suotta.

Mausteet tulee sopivasti nuudelipussista ja sit vaan haudutellaan :)