Katan pizzakkeet

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Ruislese 20 g  6,7 rl1,2 dl56 kcal3 g5,2 g0,9 g7,8 g
Kananmuna kuoreton 55 g1 kpl   79 kcal6,9 g0,2 g5,6 g0 g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki100 g 20 tl6,7 rl1 dl56 kcal8,5 g5 g0,2 g0 g
Tonnikala vedessä 150 g  15 rl2,7 dl157 kcal34 g0 g2,3 g0 g
Sipuli 50 g0,9 kpl  0,6 dl15 kcal0,6 g2,4 g0,1 g0,9 g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g50 g    55 kcal9 g1 g1,5 g0 g
Oliivi50 g    55 kcal0,7 g2,4 g5,5 g2,2 g
Parsakaali brokkoli 100 g0,3 kpl   35 kcal4,6 g2 g0,3 g2,5 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15 g    135 kcal0 g0 g15 g0 g
Pellavansiemenrouhe,Risetti10 g    50 kcal2,5 g3,3 g2,9 g2,8 g
Soijakastike 20 g 3,3 tl1,1 rl0,2 dl12 kcal1 g1,9 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
2 annosta
620 g    704 kcal71 g23 g34 g16 g
Ravintosisältö / annos310 g    352 kcal35 g12 g17 g8,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    114 kcal11 g3,8 g5,5 g2,6 g
Pohja:
ruislese 1dl
rahka 100g
kananmuna
pellavansiemenrouhe (risetti) 1rkl
mausteita maun mukaan

sekoita ja laita pellille pari kökköä vähän tasotellen.

Lisää tasoiteltujen kakkusten päälle:

puolikas sipuli (paistettu soijassa)
parsakaalia 100g
tonnikalaa vedessä prk
oliiveja 50g
feta 3% 50g

-> Uuniin 225° 15-20 min

Helppo ja nopee.