Vihanneslihakeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vesi1500 g 300 tl100 rl15 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kaali, valkokaali400 g    84 kcal4,8 g14 g0,8 g8,4 g
Porkkana 400 g6,2 kpl   131 kcal2,5 g22 g0,8 g10 g
Palsternakka 150 g1 kpl   95 kcal0,8 g18 g0,6 g6,8 g
Selleri, annos 50g150 g    21 kcal1,5 g4,5 g0 g0 g
Sipuli 200 g3,6 kpl  2,2 dl61 kcal2,5 g10 g0,4 g3,4 g
Paistijauheliha 10%400 g    680 kcal80 g0 g40 g0 g
Kasvisliemikuutio, Knorr22 g    62 kcal1,8 g2,1 g5,3 g0,4 g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g390 g    156 kcal6,6 g32 g0,4 g0 g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g30 g    23 kcal2,3 g2,9 g0,2 g0 g
Valkosipuli 10 g2,5 kpl   11 kcal0,8 g1,6 g0,1 g0,2 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
12 annosta
3652 g    1323 kcal104 g106 g49 g29 g
Ravintosisältö / annos304 g    110 kcal8,6 g8,8 g4 g2,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    36 kcal2,8 g2,9 g1,3 g0,8 g
Kiehauta vesi ja liemikuutiot, lisää suikaloidut kasvikset ja kevyesti ruskistettu jauheliha, keitä hetki.

Lisää tomaattimurska, 2 rkl vasikanfondia, purista keittoon 2-3 valkosipulin kynttä, lopuksi meiramia ja persiljasilppua