Jauheliha- kasvispapupata

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Tomaattimurska 400 g  27 rl4 dl118 kcal2,2 g21 g0,8 g7,6 g
Kidneypapu, suolaliemessä420 g    462 kcal33 g76 g2,1 g34 g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 250 g   3,3 dl801 kcal67 g0 g60 g0 g
Sipuli (kuorittu)55 g1 kpl  0,6 dl15 kcal0,7 g2,6 g0,1 g0,9 g
Paprika vihreä 170 g1 kpl   36 kcal1,6 g4,3 g0,5 g3,2 g
Porkkana, keskikokoinen 65g65 g1 kpl   18 kcal0,4 g3,9 g0,1 g1,6 g
Valkosipuli 16 g4 kpl   17 kcal1,3 g2,6 g0,1 g0,3 g
Rypsiöljy 14 g 2,8 tl1 rl0,2 dl124 kcal0 g0 g14 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
1390 g    1591 kcal106 g110 g78 g47 g
Ravintosisältö / annos174 g    199 kcal13 g14 g10 g5,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    114 kcal7,6 g7,9 g5,6 g3,4 g
Kuullota paloitellut vihannekset paistinpannulla rypsiöljyssä.

Lisää murskattu valkosipuli.

Laita kattilaan purkki tomaattimurska ja lisää kidneypavut ja lisää kuullotetut vihannekset pataan.

Paista jauheliha paistinpannulla ilman rasvaa ja mausta makusi mukaan.

Yhdistä kaikki aineet ja anna anna hautua miedolla lämmöllä tunnin.