Kesäkurpitsasörsseli

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 350 g1 kpl   63 kcal2 g8,8 g1,4 g2,4 g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g200 g    40 kcal2,6 g6 g0,4 g0 g
Rypsiöljy 27 g 5,4 tl1,9 rl0,3 dl239 kcal0 g0 g27 g0 g
Emmental, mustaleima20 g    82 kcal5,8 g0 g6,4 g0 g
Herkkusieni säilyke 170 g28 kpl  2,8 dl29 kcal3,6 g0,3 g0,5 g4,1 g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 15 g 3 tl1 rl0,2 dl50 kcal0,3 g0,5 g5,3 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
3 annosta
782 g    502 kcal14 g16 g41 g6,5 g
Ravintosisältö / annos261 g    168 kcal4,8 g5,2 g14 g2,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    64 kcal1,8 g2 g5,2 g0,8 g
Paista kesäkurpitsa, silputtu sipuli ja valkosipulin kynsi pannussa rypsiöljyssä.

Lisää muut ainekset.

Mausta hunajalla, mustalla pippurirouheella ja suolalla.

Halutessa voi myös terästää tapascolla ja viinietikalla.

Ennen tarjoilua lisää reippaasti persilijaa joukkoon.