Hernekeitto kananpojan jauhelihasta

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1000 g 200 tl67 rl10 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl10 g    25 kcal1,2 g0,2 g2,2 g0 g
Herne, kuivattu, Rainbow250 g    705 kcal45 g159 g2,3 g25 g
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia200 g    280 kcal34 g0 g16 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1465 g    1010 kcal80 g159 g21 g25 g
Ravintosisältö / annos366 g    252 kcal20 g40 g5,1 g6,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    69 kcal5,5 g11 g1,4 g1,7 g
1. Liota herneitä yön yli

2. Keitä herneitä liotusvedessään miedolla lämmöllä n. tunti

3. Paista jauheliha ja lisää keittoon.

Lisää tässä vaiheessa myös lihaliemikuutio.

4. Jatka keittämistä vielä n. tunti

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta valmis keitto suolalla.

Yhdessä annoksessa on n. 253 kcal (366 grammaa)