Katkarapupastakastike

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g80 g1,5 kpl  0,9 dl22 kcal1 g3,8 g0,2 g1,4 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g20 g5 kpl   21 kcal1,6 g3,3 g0,1 g0,4 g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g20 g    22 kcal1 g4,2 g0,1 g0 g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%100 g    160 kcal2,7 g2,7 g15 g0 g
Ruohosipuli 40 g  5,7 rl1 dl9 kcal0,6 g0,7 g0,2 g1 g
Katkarapu 200 g100 kpl  4 dl137 kcal29 g0 g2,2 g0 g
Sitruunamehu, laimentamaton10 g    2,1 kcal0 g0,2 g0 g0 g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g20 g    180 kcal0 g0 g20 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
490 g    552 kcal36 g15 g38 g2,8 g
Ravintosisältö / annos123 g    139 kcal9 g3,7 g9 g0,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    113 kcal7,3 g3 g7,7 g0,6 g
Kuullota sipulit pannulla öljyssä.

Laita perään tomaattipyree, kerma ja sitruunamehu, kiehauta.

Paista katkaravut pannulla öljyssä ja lisää kastikkeen sekaan.