Tomaatti-fetapiirakka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g400 g    1520 kcal22 g128 g100 g6,8 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5 g    45 kcal0 g0 g5 g0 g
Tomaatti 350 g2,8 kpl   80 kcal2 g12 g1,1 g4,9 g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 200 g   3,3 dl598 kcal36 g2,4 g50 g0 g
Pinjansiemenet, Parrots25 g    155 kcal7,2 g3,3 g14 g0,9 g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 200 g 40 tl13 rl2 dl265 kcal5,3 g6,4 g24 g0 g
Kananmuna 50g(kpl)50 g    63 kcal5,5 g0,2 g4,5 g0 g
Juusto, mozzarella 100 g    261 kcal19 g0 g20 g0 g
Sipuli, tuore100 g    27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
1430 g    3013 kcal98 g157 g219 g14 g
Ravintosisältö / annos179 g    377 kcal12 g20 g27 g1,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    211 kcal6,8 g11 g15 g1 g
Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja esipaista pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloittele tomaatit pieniksi kuutioiksi ja levitä esipaistetun pohjan päälle.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää pilkottu kevätsipuli ja murenna feta tomaattien päälle.

Lisää pinjansiemenet.

Sekoita kananmuna kermaviiliin ja kaada seos muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle mozzarellaraaste.

Paista piirakkataikinan ohjeen mukaan.