Kasvis-juustokeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 429 g7,2 kpl   327 kcal8,1 g67 g0,9 g4,3 g
Porkkana 167 g2,6 kpl   55 kcal1 g9 g0,3 g4,3 g
Punasipuli, kuorittu, 100g243 g4,4 kpl  2,7 dl66 kcal3,2 g12 g0,5 g4,1 g
Kesäkurpitsa518 g1,5 kpl   88 kcal2,1 g13 g3,1 g3,6 g
Tomaatti 515 g4,1 kpl   117 kcal2,9 g18 g1,5 g7,2 g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto164 g    459 kcal31 g0 g36 g0 g
Kasvisliemikuutio 33 g3 kpl   101 kcal3,1 g4,5 g7,8 g0,5 g
Vesi, vesijohtovesi 1300 g 260 tl87 rl13 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
3369 g    1212 kcal52 g123 g50 g24 g
Ravintosisältö / annos3369 g    1212 kcal52 g123 g50 g24 g
Ravintosisältö / 100g100 g    36 kcal1,5 g3,6 g1,5 g0,7 g
Pilko kasvikset ja anna kiehua liemikuutioiden kanssa kypsäksi.

Lopussa sulata sekaan juusto.