Muurinpohjaletut - täysmaitoon

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1000 g 200 tl67 rl10 dl633 kcal30 g48 g35 g0 g
Ohrajauho (Sunnuntai), annos 100g130 g    416 kcal14 g83 g2,9 g14 g
Vehnäjauho, sunnuntai260 g  26 rl4 dl910 kcal31 g185 g5,5 g7,8 g
Suola, annos 3g6 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Voi 100 g 20 tl7,1 rl1,1 dl725 kcal1,2 g0,4 g81 g0 g
Rypsiöljy 90 g 18 tl6,4 rl1 dl796 kcal0 g0 g90 g0 g
Kananmuna kuorineen punnittu 235 g3,9 kpl   295 kcal26 g0,6 g21 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
1821 g    3775 kcal103 g317 g236 g22 g
Ravintosisältö / annos182 g    377 kcal10 g32 g24 g2,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    207 kcal5,6 g17 g13 g1,2 g
10 dl täysmaitoa
2 dl ohrajauhoja
3-4 dl karkeita vehnäjauhoja
2 tl suolaa

Anna taikinan turvota ainakin puoli tuntia, lisää:

4 kananmunaa
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Paistamiseen:
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä