Muurinpohjaletut, maitojauheesta

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vesi1000 g 200 tl67 rl10 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Maitojauhe rasvaton 150 g  21 rl3 dl533 kcal49 g79 g1,5 g0 g
Ohrajauho (Sunnuntai), annos 100g130 g    416 kcal14 g83 g2,9 g14 g
Vehnäjauho, sunnuntai260 g  26 rl4 dl910 kcal31 g185 g5,5 g7,8 g
Kananmuna kuorineen punnittu 235 g3,9 kpl   295 kcal26 g0,6 g21 g0 g
Suola, annos 3g6 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Voi 100 g 20 tl7,1 rl1,1 dl725 kcal1,2 g0,4 g81 g0 g
Rypsiöljy 90 g 18 tl6,4 rl1 dl796 kcal0 g0 g90 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
1971 g    3676 kcal121 g348 g202 g22 g
Ravintosisältö / annos197 g    367 kcal12 g35 g20 g2,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    186 kcal6,2 g18 g10 g1,1 g
3 dl maitojauhetta
2 dl ohrajauhoja
3-4 dl karkeita vehnäjauhoja
2 tl suolaa
10 dl vettä

Sekoita kuivat aineet, lisää vesi.

Anna taikinan turvota ainakin puoli tuntia.

Lisää 4 kananmunaa, 50 g sulatettua voita ja 1/2 dl öljyä.

Paistamiseen:
50 g sulatettua voita ja 1/2 dl öljyä.