Chili sin carne

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma (Reformi), annos 100g200 g    540 kcal122 g7 g3 g34 g
Kidneypapu, suolaliemessä400 g    440 kcal31 g72 g2 g32 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Paprika punainen 170 g1 kpl   50 kcal1,6 g7,7 g0,7 g3,2 g
Paprika keltainen 170 g1 kpl   51 kcal1,6 g8,7 g0,3 g3,4 g
Oliiviöljy 54 g 11 tl3,9 rl0,6 dl478 kcal0 g0 g54 g0 g
Paprikajauhe 2 g 1 tl1/3 rl 6,4 kcal0,3 g0,4 g0,3 g0,7 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8 g2 kpl   8,3 kcal0,6 g1,3 g0 g0,2 g
Tomaattimurska (Euroshopper), annos 400g800 g    148 kcal8 g27 g0,8 g0 g
Maissinjyviä (Euroshopper)280 g    280 kcal8,4 g56 g1,4 g10 g
Vehnäjauho puolikarkea 20 g  2 rl0,3 dl69 kcal2 g14 g0,2 g0,7 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
2204 g    2097 kcal177 g199 g63 g86 g
Ravintosisältö / annos276 g    263 kcal22 g25 g7,9 g11 g
Ravintosisältö / 100g100 g    95 kcal8 g9 g2,9 g3,9 g
Hienonna sipulit ja paprikat.

Lämmitä öljy kattilassa.

Purista kattilaan valkosipuli, lisää vedessä turvotettu soijarouhe ja mausteet.

Jatka lisäämällä jauhot ja kaada sekaan tomaattimurska ja maissi.

Keitä noin 10 minuutin ajan.

Lisää sekään pavut ja keitä miedolla lämmöllä vielä 5 min. Laimenna tarvittaessa vedellä.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.