Raparperikeikaustorttu

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Culinesse (Flora), annos 10g25 g    115 kcal0,1 g0,1 g13 g0 g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g100 g    390 kcal0,2 g97 g0 g0 g
Raparperi 480 g2,9 kpl  8 dl162 kcal3,3 g26 g0,5 g6,7 g
Culinesse (Flora), annos 10g125 g    575 kcal0,6 g0,6 g64 g0 g
Sokeri 149 g50 kpl37 tl12 rl1,8 dl604 kcal0 g149 g0 g0 g
Kananmuna kuorineen punnittu110 g1,8 kpl   139 kcal12 g0,3 g10 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 163 g  16 rl2,5 dl558 kcal17 g114 g2 g5,7 g
Leivinjauhe 5 g 1 tl1/3 rl 8,8 kcal0,3 g1,9 g0 g0 g
Vanilliinisokeri, teelusikka5 g    20 kcal0 g5 g0 g0 g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2.5 g    7,8 kcal0,3 g1,5 g0,2 g0,7 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
1164 g    2579 kcal34 g395 g89 g13 g
Ravintosisältö / annos145 g    321 kcal4,2 g49 g11 g1,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    222 kcal2,9 g34 g7,7 g1,1 g
1.voiteletasapohj.

Vuoan[22cm]reunat kevyesti.

Levitä vuoan pohjalle pehmeä margariini ja fariinisokeri.

Ripottele vuokaan raparperipalat 2.Vaahdota rasva ja sokeri, lisää vaahtoon munat yksitellen vatkaten.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Lisää jauhoseos taikinaan sen verran sekoittaen, että taikina on tasaista.

Levitä taikina raparperien päälle vuokaan.

Paista 175 astetta n.40min