Hirvipata perinteinen

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Hirvenliha 800 g    899 kcal169 g0 g24 g0 g
Porkkana 500 g7,7 kpl   164 kcal3,1 g28 g1 g13 g
Peruna, uusi 400 g    311 kcal6,8 g64 g0,8 g4 g
Sipuli (kuorittu)300 g5,5 kpl  3,3 dl81 kcal3,9 g14 g0,6 g5,1 g
Olut a-olut, 5- 5,5 til% alkoholia 400 g1 kpl 27 rl4 dl161 kcal2 g10 g0 g0 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
2403 g    1616 kcal185 g116 g26 g22 g
Ravintosisältö / annos300 g    202 kcal23 g15 g3,3 g2,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    67 kcal7,7 g4,8 g1,1 g0,9 g
Paista lihan pinta kiinni ja pataan kaikkien kasvisten kera.

perään vettä ja olutta , mausteena paprika, suola, pippuri ja laakerinlehti.

Uunissa noin 4 tuntia 90 asteessa, jäähdytys ja naamaan :)