Kana-pinaatti-pasta

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen450 g    585 kcal77 g9 g37 g0,5 g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g150 g    21 kcal2,9 g0,6 g0,8 g0 g
Valkosipuli, tuore, silputtu5 g1,3 kpl   5,2 kcal0,4 g0,8 g0 g0,1 g
Fettucine al naturaale tuorepasta (Pastella), annos 250g250 g    675 kcal28 g120 g7,5 g0,5 g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 5 %, vähälaktoosinen 100 g 20 tl6,7 rl1 dl68 kcal1,5 g4,2 g5 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
3 annosta
955 g    1355 kcal109 g135 g50 g1,1 g
Ravintosisältö / annos318 g    451 kcal36 g45 g17 g0,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    142 kcal11 g14 g5,3 g0,1 g
Keitä pasta ohjeen mukaan väljässä vedessä.

Valuta.

Kypsennä broileria hetki kattilassa tai pannulla.

Hienonna sekaan valkosipuli.

Lisää voinokare ja pinaatti.

Kääntele niin, että pinaatti saa lämpöä.

Mausta myllystä mustapippurilla, suolalla ja sitruunamehulla.

Lisää viimeiseksi valutettu pasta ja kääntele pannulla sekaisin.

Jos annostelet ruoan, rouhi päälle vielä mustapippuria ja heitä päälle muutama kide suolaa.