Soijarouhekastike (rouhe+tomaattimurska+paprika+ruokakerma)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma (Reformi), annos 100g200 g    540 kcal122 g7 g3 g34 g
Tomaattimurska 400 g  27 rl4 dl118 kcal2,2 g21 g0,8 g7,6 g
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Paprika punainen 150 g0,9 kpl   44 kcal1,4 g6,8 g0,6 g2,9 g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)200 g 40 tl13 rl2 dl320 kcal5,4 g5,4 g30 g0 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12 g3 kpl   13 kcal0,9 g2 g0,1 g0,2 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1012 g    1048 kcal133 g45 g35 g46 g
Ravintosisältö / annos253 g    262 kcal33 g11 g8,7 g11 g
Ravintosisältö / 100g100 g    104 kcal13 g4,4 g3,4 g4,5 g
1. Keitä soijarouhe pakkauksen ohjene mukaan (n. 10-15min) Laita mukaan mausteita (suolaa, oreganoa yms. mitä kaapista löytyy) tai kasvisleimikuutio.

2. Silppua sipuli, kuullota se ja hienonna/purista v. sipulin kynnet joukkoon.

Siivilöi soijarouhemössö ja iske se pannulle myös.

Kuutioi paprika sekaan.

Lisää mausteita! Jauhelihamauste on mainio.

Mausta niiku maustaisit jauhelihaa.

3. Paistele mössöä vähän aikaa, ja sitten laita tomaattimurska ja kerma joukkoon.

Anna kiehua hiljalleen n. 10min.

Maistele, haistele ja iske joukkoon mitä mieleen tulee (sinappi, ketsuppi yms)

4. Tarjoa pastan tai perunan kanssa :)