Kukkakaaliporkkanagratiini

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kukkakaali 400 g2/3 kpl  10 dl96 kcal7,2 g8,8 g1,2 g9 g
Porkkana, keitetty, suolaa 120 g2 kpl 12 rl2,4 dl40 kcal0,8 g6,8 g0,2 g3,1 g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g100 g    120 kcal3,4 g3,6 g10 g0 g
Polar 10% (Valio)100 g    210 kcal32 g0 g10 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
720 g    466 kcal43 g19 g21 g12 g
Ravintosisältö / annos180 g    117 kcal11 g4,8 g5,4 g3,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    65 kcal6 g2,7 g3 g1,7 g
1 pieni kukkakaali
3 pientä porkkanaa
1 dl kolme juustoa ruokakermaa
1 dl Polar 10% juustoa
Keitä kukkakaalit ja porkkanat melkein kypsiksi.

Sekoita juustoruokakerma ja juustoraaste.

Kypsennä uunissa kunnes juusto on sulanut ja saanut väriä.