Lihamakaronilaatikko

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha500 g    830 kcal95 g0 g50 g0 g
Sipuli (kuorittu)60 g1,1 kpl  2/3 dl16 kcal0,8 g2,9 g0,1 g1 g
Valkosipuli 7 g1,8 kpl   7,6 kcal0,6 g1,1 g0 g0,1 g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala22 g    62 kcal4,4 g1,1 g4,4 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 700 g 140 tl47 rl7 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Makaroni ( tumma Torino )500 g    1750 kcal90 g295 g20 g30 g
Rypsiöljy 14 g 2,7 tl1 rl0,2 dl119 kcal0 g0 g14 g0 g
Kananmuna 50g(kpl)100 g    126 kcal11 g0,3 g9 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
1903 g    2911 kcal202 g300 g97 g31 g
Ravintosisältö / annos238 g    364 kcal25 g38 g12 g3,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    153 kcal11 g16 g5,1 g1,6 g
Kuullosta hiennonetut sipulit öljyssä, lisää jauheliha ja nmausta lihaseos maukusi mukaan (suolaa, pippuriaja paprikaa).

Keitä makaronit lihaliemessä ja ota keitinvedestä talteen 7dl.
Sekoita makaronit jaliha keskenään ja lisää niihin lihaliemi, johon olet sekoittanut kaksi kananmunaa ja hieman pippuria, os tarvitsee...

Paista laatikkoa uunin alaosassa 200¤ tunnin verran!