Kana-ananas-pasta vuoka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g250 g    825 kcal40 g155 g5 g15 g
Jyväbroilerin fileepihvi, miedosti suolattu (Saarioinen), annos 100g380 g    342 kcal76 g0 g4,9 g0 g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g137 g    82 kcal0,5 g21 g0,1 g1,9 g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl250 g    300 kcal8,5 g9 g25 g0 g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g250 g    150 kcal2,5 g11 g10 g1,5 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1267 g    1699 kcal128 g196 g45 g18 g
Ravintosisältö / annos211 g    283 kcal21 g33 g7,5 g3,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    134 kcal10 g15 g3,6 g1,5 g
Ruskista kanoja pannulla hetki.

Kaada pikku lasagne levyt vuoan pohjalle.

Kaada päälle ruokakermat ja lisää halutessasi suolaa.

Lado päälle esipaistetut kanat ja ananakset.

Kaada ananasmehua kanojen päälle ja ripottele pinnalle hieman yrttimauste seosta tai tuoreita yrttejä.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 40min.

Tarjoa kuullotetun sipulin ja tuoreen salaatin kanssa!