Kevyt lesevehnävuokaleipä

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g11 g    40 kcal5 g4,4 g0,7 g0 g
Vehnäjauho, sunnuntai270 g  27 rl4,2 dl945 kcal32 g192 g5,7 g8,1 g
Vesi300 g 60 tl20 rl3 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Vehnälese 35 g  12 rl1,8 dl80 kcal4,7 g5,4 g1,6 g13 g
Oivariini vähärasvainen3 g    17 kcal0 g0 g1,8 g0 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
16 annosta
624 g    1081 kcal42 g202 g10 g21 g
Ravintosisältö / annos39 g    68 kcal2,6 g13 g0,6 g1,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    173 kcal6,7 g32 g1,6 g3,4 g
Sekoita kuivat aineet ja lisää lämmin vesi.

Kumoa taikina oivariinilla voideltuun 1,5 litran vetoisaan vuokaan.

Anna nousta noin puoli tuntia.

Paista 200 asteessa alatasolla noin 20 min ja ylätasolla noin 15 min. Leivästä tulee noin 16 siivua.