Vatkattu puolukkapuuro

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1000 g 200 tl67 rl10 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Puolukka 150 g  13 rl2,5 dl58 kcal0,7 g10 g0,8 g3,9 g
Sokeri 150 g50 kpl38 tl13 rl1,8 dl609 kcal0 g150 g0 g0 g
Mannasuurimo (Pirkka)180 g    612 kcal22 g126 g3,6 g5,4 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
1480 g    1279 kcal22 g286 g4,4 g9 g
Ravintosisältö / annos185 g    160 kcal2,8 g36 g0,6 g1,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    86 kcal1,5 g19 g0,3 g0,6 g
Vatkattu puolukkapuuro

1 l vettä
2,5 dl puolukkaa
1,5 dl sokeria
2 dl mannasuurimoita

Soseuta puolukat tehosekoittimella, laita ainekset kattilaan, valitse keittoaika mannasuurimoiden kypsymisajasta riippuen, jäähdytä puuro ja vatkaa sähkövatkaimella kuokkeaksi ja vaaleaksi.