Broilerigratiini vhh

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kukkakaali 500 g0,8 kpl  13 dl120 kcal9 g11 g1,5 g12 g
Parsakaali brokkoli 500 g1,4 kpl   175 kcal23 g10 g1,5 g13 g
Broilerisuikale, keskiarvo 400 g   4 dl487 kcal85 g0 g16 g0 g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%250 g    325 kcal7,5 g5 g33 g0,3 g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 200 g 40 tl13 rl2 dl660 kcal4 g6 g70 g0 g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl20 g    176 kcal0 g0 g20 g0 g
Juustoraaste emmental punaleima150 g    585 kcal44 g0 g45 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
2020 g    2529 kcal172 g32 g187 g24 g
Ravintosisältö / annos253 g    317 kcal22 g4 g23 g3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    125 kcal8,5 g1,6 g9 g1,2 g
Resepti peräisin karppausinfosta

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen mausteiksi currya ja caram masalaa.

Anna paahtua hetki, lisää broilerisuikaleet ja paista lähes kypsäksi.

Laita uunivuokaan kaalit ja broilerit.

Sekoita kerma ja creme bonjour ja kaada vuokaan, lisää suolaa ja pippuria tarvittaessa.

Paista 200 astetta puoli tuntia, lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min.