Leipävanukas sekaleipä, puolukka, hasselpähkinärouhe

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)5 g    6,3 kcal0,6 g0 g0,5 g0 g
Ykkösmaito 1 dl40 g    16 kcal1,3 g1,9 g0,4 g0 g
Sokeri 5 g1,7 kpl1,3 tl0,4 rl0,1 dl20 kcal0 g5 g0 g0 g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl5 g5 kpl 1/2 rl0,1 dl32 kcal0,7 g0,2 g3,2 g0 g
Puolukkasurvos sokeroimaton 15 g 3 tl1 rl0,2 dl5,8 kcal0,1 g1 g0,1 g0,4 g
Sekaleipä, vesi, graham-, ruis-, vehnäjauho 65 g3,3 kpl   161 kcal5,1 g31 g0,9 g4,6 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
135 g    242 kcal7,8 g39 g5,1 g5 g
Ravintosisältö / annos135 g    242 kcal7,8 g39 g5,1 g5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    179 kcal5,8 g29 g3,8 g3,7 g
Leipäviipaleet kastetaan maustettuun (sokeri, vaniljasokeri, kaneli tms) munamaitoon, ladotaan voideltuun vuokaan, väliin puolukkasurvosta ja vähän sokeria, pinnalle hasselpähkinärouhetta.

Paistetaan uunissa 200° C, 15 - 20 min.

Määrät ovat summittaisia, mausteita ja hilloa/marjoja voi vaihdella sen mukaan mitä kaapissa on.