Raparperi-mansikkahillo

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 200 g 40 tl13 rl2 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Raparperi 1500 g9 kpl  25 dl505 kcal10 g83 g1,5 g21 g
Mansikka 840 g  84 rl17 dl391 kcal4,2 g71 g1,7 g16 g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g1275 g    4973 kcal0 g1250 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
99 annosta
3815 g    5869 kcal15 g1403 g3,2 g37 g
Ravintosisältö / annos39 g    60 kcal0,1 g14 g0 g0,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    154 kcal0,4 g37 g0,1 g1 g
Keitä raparperia ja mansikkaa vedessä.

Kun seos kiehuu, lisää hillosokeri pakkauksen ohjeen mukaan.

Anna kihua hiljalleen yli 10 minuuttia, jotta raparperi leviää tasaisesti hilloon.

Purkita, ja jätä jäähtymään.

Laita säilöön viileään, vaikka saattaa säilyä huoneenlämmössäkin...

jos siis on silmiltä piilossa.