Kaura-omenapaistos

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g500 g3,1 kpl   170 kcal1 g36 g1,5 g9 g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)240 g    888 kcal34 g132 g19 g26 g
Sokeri 100 g33 kpl25 tl8,3 rl1,2 dl406 kcal0 g100 g0 g0 g
Margariini 60%, keskiarvo 200 g 40 tl14 rl2,1 dl1065 kcal0,7 g0,7 g120 g0 g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g5 g    18 kcal0,2 g4 g0,2 g0 g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4 g    16 kcal0 g4 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
1049 g    2563 kcal36 g276 g141 g35 g
Ravintosisältö / annos105 g    257 kcal3,6 g28 g14 g3,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    244 kcal3,4 g26 g13 g3,4 g
KAURA-OMENAPAISTOS

500 g omenoita
1 tl kanelia
200 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
6 dl kaurahiutaleita


Kuori ja lohko omenat.

Lado omenalohkot voideltuun vuokaan.

Ripottele päälle kanelia.

Sulata kattilassa rasva ja sekoita joukkoon sokeri ja kaurahiutaleet.

Levitä seos omenalohkojen pinnalle.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia eli kunnes omenalohkot tuntuvat pehmeiltä.

Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa!