Kanakeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Purjosipuli 37 g0,2 kpl   8,5 kcal0,7 g0,9 g0,1 g0,8 g
Peruna, keskikokoinen 60g360 g5,1 kpl   216 kcal5,4 g47 g0,4 g3,2 g
Sipuli (kuorittu)152 g2,8 kpl  1,7 dl41 kcal2 g7,3 g0,3 g2,6 g
Vesi1700 g 340 tl113 rl17 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Oliiviöljy 28 g 5,6 tl2 rl0,3 dl248 kcal0 g0 g28 g0 g
Atria broilerin fileesuikale naturell300 g    330 kcal69 g0 g6,3 g0 g
Valkosipuli 25 g6,3 kpl   27 kcal2 g4,1 g0,2 g0,5 g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 22 g2 kpl   72 kcal2 g3,1 g5,7 g0,2 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
13 annosta
2624 g    942 kcal81 g62 g41 g7,3 g
Ravintosisältö / annos202 g    73 kcal6,2 g4,8 g3,2 g0,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    36 kcal3,1 g2,4 g1,6 g0,3 g
Paista ja mausta kanat, siirrä syrjään.

Laita vesi kattilaan, lisää pilkotut perunat ja liemikuutiot.

Lisää loput aineet (sipulit, kanat yms) kun perunat ovat kiehuneet noin 10 minuuttia.

Mausta valkosipulilla, cayennella, paprikajauheella ja mistä sitten itse ikinä pidätkin.