Tonnikala-kasviskastike pastalle

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Rypsiöljy 41 g 8,1 tl2,9 rl0,5 dl358 kcal0 g0 g41 g0 g
Valkosipuli 12 g3 kpl   13 kcal0,9 g2 g0,1 g0,3 g
Sipuli 60 g1,1 kpl  2/3 dl18 kcal0,8 g2,9 g0,1 g1 g
Tonnikala öljyssä 120 g  12 rl2,2 dl228 kcal33 g0 g11 g0 g
Paprika punainen 60 g0,4 kpl   18 kcal0,6 g2,7 g0,2 g1,1 g
Kesäkurpitsa zucchini 200 g0,6 kpl   36 kcal1,1 g5 g0,8 g1,4 g
Tomaatti 240 g1,9 kpl   55 kcal1,3 g8,3 g0,7 g3,4 g
Suola, annos 3g6 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
739 g    725 kcal37 g21 g53 g7,2 g
Ravintosisältö / annos123 g    121 kcal6,2 g3,5 g8,9 g1,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    98 kcal5 g2,8 g7,2 g1 g
Pilko sipulit, kesäkurpitsa sekä paprika ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää pilkotut tomaatit ja tonnikala.

Mausta suolalla, sitruunapippurilla, chilillä ja paprikajauheella oman maun mukaan.

Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä kunnes vihannekset ovat 'al dente'.

Tarjoa keitetyn pastan kera.