Jauheliha-parsakaalivuoka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 600 g1,7 kpl   210 kcal28 g12 g1,8 g15 g
Jauheliha, sika-nauta 200 g    443 kcal35 g0 g34 g0 g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 300 g 60 tl20 rl3 dl990 kcal6 g9 g105 g0 g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)40 g    32 kcal1,4 g7,6 g0,4 g0 g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa100 g    300 kcal23 g0 g23 g0 g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g100 g    280 kcal19 g0 g22 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1340 g    2256 kcal112 g28 g186 g15 g
Ravintosisältö / annos223 g    375 kcal19 g4,7 g31 g2,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    168 kcal8,4 g2,1 g14 g1,1 g
Höyrytä/keitä parsakaalit ja paista jauheliha.

Sulata koskenlaskija kerman joukkoon kattilassa, lisää seokseen tomaattipyre ja mausteet.

Sekoita kaikki ainekset uunivuoassa.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa 225 asteessa kunnes juusto on kauniin ruskeaa.