Tulinen kanakeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vesi1500 g 300 tl100 rl15 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kanasuikaleet kariniemi600 g    666 kcal138 g0 g12 g0 g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)400 g  27 rl4 dl100 kcal4 g22 g0 g5,6 g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g125 g    350 kcal24 g0 g28 g0 g
Ananas, omassa liemessään 100 g   1,1 dl52 kcal0,5 g11 g0 g1,4 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Paprika punainen 100 g0,6 kpl   29 kcal0,9 g4,5 g0,4 g1,9 g
Jalapeno (Pirkka), annos 190g10 g    2,3 kcal0,1 g0,3 g0,1 g0 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g18 g4,5 kpl   19 kcal1,4 g2,9 g0,1 g0,4 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
7 annosta
2953 g    1245 kcal170 g46 g40 g11 g
Ravintosisältö / annos422 g    178 kcal24 g6,5 g5,8 g1,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    42 kcal5,8 g1,5 g1,4 g0,4 g
Kuullota sipuli kattilan pohjalla, lisää paprika ja vesi.

Lisää kanaliemikuutio ja anna kiehua kunnes kasvikset pehmenneet.

Paista sillä aikaa kanasuikaleet ja hienonnettu valkosipuli pannulla.

Lisää kana ja tomaattimurskaa kattilaan.

Lopuksi lisää jalapeno ja ananas pieninä palasina oman maun mukaan.