Kukkakaaligratiini (savukinkku)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g200 g    702 kcal52 g5 g54 g0 g
Juustokeitto (Knorr), annos 49g49 g    211 kcal10 g19 g11 g0,2 g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 400 g1 kpl  7,3 dl95 kcal7,2 g8,7 g1,2 g9 g
Ylikypsäkinkku, Huhtahyvät280 g    280 kcal46 g3,4 g7,6 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
929 g    1288 kcal115 g36 g74 g9 g
Ravintosisältö / annos232 g    322 kcal29 g8,9 g18 g2,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    139 kcal12 g3,8 g7,9 g1 g
Keitä kukkakaali max. 5 min. eli puolikypsäksi.

Kuullota sipulia ja kinkkua hetki.

Pane kinkku-sipulihakkelus syvään vuokaa ja laita keitetty kukkakaali päälle.

Tee pussikeiton ohjeen mukaan juustokastike, mutta käytä vain puolet nesteen määrästä.

Kaada kastike kukkakaalin päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Kypsennä kiertoilmassa ja grillivastus päällä n. 10 min. tai kunnes juusto on saanut väriä