Kesäkurpitsaröstit

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kesäkurpitsa500 g1,4 kpl   85 kcal2 g13 g3 g3,5 g
Pekoni (Dulano)60 g    154 kcal11 g1,9 g11 g0 g
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4 g1 kpl   4,2 kcal0,3 g0,7 g0 g0,1 g
Kananmuna 50g(kpl)100 g    126 kcal11 g0,3 g9 g0 g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g50 g    195 kcal15 g0,8 g15 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
764 g    577 kcal39 g19 g39 g4,5 g
Ravintosisältö / annos191 g    144 kcal10 g4,7 g10 g1,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    76 kcal5,1 g2,4 g5 g0,6 g
Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Ohjeesta puuttuu vielä:
mausteena currya, suolaa, mustapippuria ja timjamia.