Ainekset | Määrä (g) | Määrä (kpl) | Määrä (tl) | Määrä (rl) | Määrä (dl) | Energia | P | H | R | K | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Pasta, kaura (Torino) | 250 g | 900 kcal | 33 g | 165 g | 9 g | 15 g | |||||
Broilerisuikale, keskiarvo | 300 g | 3 dl | 365 kcal | 64 g | 0 g | 12 g | 0 g | ||||
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g | 100 g | 110 kcal | 18 g | 2 g | 3 g | 0 g | |||||
Ruukkusalaatti, annos 80g | 100 g | 11 kcal | 1,1 g | 1 g | 0,2 g | 1 g | |||||
Sipuli (kuorittu) | 50 g | 0,9 kpl | 0,6 dl | 14 kcal | 0,7 g | 2,4 g | 0,1 g | 0,9 g | |||
Kirsikkatomaatti, suomalainen | 100 g | 0,8 kpl | 20 kcal | 0,6 g | 3,8 g | 0,3 g | 1,4 g | ||||
Kurkku, tuore | 100 g | 1/4 kpl | 2,2 dl | 10 kcal | 0,6 g | 1,7 g | 0,1 g | 0,7 g | |||
Koko resepti 8 annosta | 1000 g | 1430 kcal | 117 g | 176 g | 25 g | 19 g | |||||
Ravintosisältö / annos | 125 g | 179 kcal | 15 g | 22 g | 3,1 g | 2,4 g | |||||
Ravintosisältö / 100g | 100 g | 143 kcal | 12 g | 18 g | 2,5 g | 1,9 g |