Kukka- ja parsakaalikeitto + katkaravut

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kukkakaali750 g    147 kcal14 g17 g1,5 g17 g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl350 g    105 kcal16 g6,7 g1,1 g5,6 g
Sipuli (käsittelemätön)100 g    27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour100 g    300 kcal3,4 g4,3 g30 g1 g
Katkarapu180 g    128 kcal26 g1,3 g2 g0 g
Peruna, vanha, kuorittu 200 g3,3 kpl   152 kcal3,8 g31 g0,4 g2 g
Vesi500 g 100 tl33 rl5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
2180 g    859 kcal64 g65 g35 g28 g
Ravintosisältö / annos436 g    172 kcal13 g13 g7 g5,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    39 kcal2,9 g3 g1,6 g1,3 g
Haudutetaan paloitellut kaalit ja sipuli kattilassa pehmeiksi.

Soseutetaan sauvasekoittimella ja sekoitetaan joukkoon tuorejuusto ja katkat.

Lämmitetään kuumaksi, muttei kiehauteta enää katkojen lisäämisen jälkeen.