Parsasinihomejuustososekeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 715 g12 kpl   544 kcal13 g111 g1,4 g7,2 g
Parsakaali (Pirkka)450 g    135 kcal21 g9 g1,4 g0 g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g5 g    12 kcal0,3 g2,1 g0,3 g0 g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g125 g    419 kcal28 g0,4 g35 g0 g
Vesi1800 g 360 tl120 rl18 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Sipuli (kuorittu)160 g2,9 kpl  1,8 dl43 kcal2,1 g7,7 g0,3 g2,7 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
13 annosta
3255 g    1153 kcal64 g130 g38 g10 g
Ravintosisältö / annos250 g    89 kcal4,9 g10 g2,9 g0,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    35 kcal2 g4 g1,2 g0,3 g
7-8 keskikokoista perunaa
400g parsaa
sinihomejuustoa

Kuori & keitä perunat, loppuvaiheessa lisää parsat.

Täytä vettä niin että parsat juuri peittyvät.

Nosta pois liedeltä, murenna juusto.

Anna jäähtyä jonkin verran, soseuta.