Tupun tulinen tonnikalavuoka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Apetit perunasuikale, pakaste600 g    426 kcal10 g94 g0,6 g0 g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )180 g    252 kcal23 g12 g13 g0 g
Ruokakerma, pirkka 15%250 g    400 kcal6,8 g6,8 g38 g0,1 g
Herne-maissi-paprika-pakaste, 150 g200 g   3,3 dl170 kcal9 g32 g0,6 g0 g
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g15 g    81 kcal0 g0 g9 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
1245 g    1329 kcal49 g145 g60 g0,1 g
Ravintosisältö / annos156 g    167 kcal6,1 g18 g7,6 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    107 kcal3,9 g12 g4,8 g0 g
Voitele vuoka, lisää perunasuikaleet.

Lisää tonnikala, josta valutettu öljy pois.

Sekoita vielä joukkoon herne-maissi-paprika ja ruokakerma.

Sekoita, laita päälle pari nokaretta margariinia.

Laita vuoka uuniin 225 astetta, noin 45 min tai kunnes perunat ovat pehmeitä ja neste imeytynyt ja pinta hieman ruskistunut.

On tulista!