Suklaa-pekaanipähkinämuffinit

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Voi 150 g 30 tl11 rl1,6 dl1088 kcal1,8 g0,6 g122 g0 g
Sokeri 200 g67 kpl50 tl17 rl2,4 dl812 kcal0 g200 g0 g0 g
Kananmuna kuorineen punnittu110 g1,8 kpl   139 kcal12 g0,3 g10 g0 g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 175 g 35 tl12 rl 47 kcal5,8 g5,4 g0 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 350 g  35 rl5,4 dl1201 kcal36 g245 g4,2 g12 g
Leivinjauhe 10 g 2 tl2/3 rl 18 kcal0,5 g3,8 g0 g0,1 g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 12 g 4 tl2 rl0,3 dl44 kcal2,2 g1,3 g2,6 g3,6 g
Taloussuklaa, Fazer75 g    386 kcal2,9 g42 g23 g4 g
Pekaanipähkinä (Pirkka)125 g    888 kcal12 g5,5 g90 g12 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
12 annosta
1207 g    4622 kcal73 g504 g251 g32 g
Ravintosisältö / annos101 g    387 kcal6,1 g42 g21 g2,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    383 kcal6 g42 g21 g2,7 g
Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi, lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

Lisää maito ja keskenään sekoitetut kuivat aineet vuorotellen.

Lisää joukkoon suklaarouhe ja pekaanipähkinät, sekoita tasaiseksi.

Jaa taikina muffinivuokiin.

Paista 200 asteisessa uunissa noin 10-15 minuuttia.