Pannukakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)6 g    33 kcal0,1 g0,1 g3,6 g0 g
Omena, ulkomainen kuorittu134 g    55 kcal0,3 g13 g0,1 g2,4 g
Kananmuna kuoreton92 g    132 kcal11 g0 g9 g0 g
Vehnäjauho, sunnuntai198 g  20 rl3,1 dl693 kcal24 g141 g4,2 g5,9 g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe4 g    12 kcal0 g2,2 g0 g1,6 g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen600 g 120 tl40 rl6 dl198 kcal20 g29 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
1034 g    1122 kcal55 g185 g17 g10 g
Ravintosisältö / annos1034 g    1122 kcal55 g185 g17 g10 g
Ravintosisältö / 100g100 g    109 kcal5,3 g18 g1,7 g1 g
2 munaa
2rkl makeutusjauhetta tai sokeria
1tl suolaa
6dl maitoa
3dl vehnäjauhoja
päälle:
1,5 omenaa
kanelia
muutama nokare margariinia

Sekoita ainekset ja kaada uunipellille leivinpaperille.

Asettele omenalohkot päälle ja ripottele niille hieman kanelia.

Muutama nokare margariinia tms. tekevät pannarin pinnasta herkullisen.

Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia.