Mustikka-tuorejuustopiirakat

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 100 g 20 tl7,1 rl1,1 dl710 kcal0,8 g0,4 g80 g0 g
Sokeri 130 g43 kpl33 tl11 rl1,5 dl528 kcal0 g130 g0 g0 g
Muna, annos 60g180 g    158 kcal14 g1,5 g11 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 100 g  10 rl1,5 dl343 kcal10 g70 g1,2 g3,5 g
Ruisjauho (Myllynparas), annos 60g90 g    275 kcal8,7 g55 g1,8 g13 g
Leivinjauhe 5 g 1 tl1/3 rl 8,8 kcal0,3 g1,9 g0 g0 g
Viola, Maustamaton tuorejuusto (Valio)200 g    180 kcal22 g14 g4 g12 g
Vanilliinisokeri, teelusikka5 g    20 kcal0 g5 g0 g0 g
Mustikka metsä- 300 g  25 rl5 dl132 kcal1,5 g19 g1,8 g10 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
12 annosta
1110 g    2354 kcal57 g297 g100 g39 g
Ravintosisältö / annos93 g    197 kcal4,8 g25 g8,4 g3,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    212 kcal5,1 g27 g9 g3,5 g
Vatkaa rasva ja 3/4 dl sokeria vaahdoksi.

Lisää 1 muna ja kuivat aineet.

Jaa taikina muffinssipellin syvennyksiin.

Sekoita tuorejuustoon 2 munaa, 3/4 dl sokeria ja vanilliinisokeri.

Jaa syvennyksiin.

Ripottele päälle mustikoita.

Paista 175 asteessa 25-30 min.