Muna-anjovispiirakat

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 150 g 30 tl11 rl1,6 dl1066 kcal1,1 g0,6 g120 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 260 g  26 rl4 dl892 kcal27 g182 g3,1 g9 g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 25 g 5 tl1,7 rl1/4 dl22 kcal0,8 g1,1 g1,5 g0 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kananmuna, keitetty 275 g5 kpl   392 kcal34 g0,8 g28 g0 g
Anjovis 81 g14 kpl   208 kcal23 g7,8 g9 g0 g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 100 g 20 tl6,7 rl1 dl64 kcal3,2 g4,8 g3,5 g0 g
Purjosipuli250 g1,3 kpl   48 kcal4,5 g6 g0,5 g5,3 g
Tilli, tuore 15 g  5 rl 4,5 kcal0,6 g0,1 g0,1 g0,3 g
Pizzajuusto, valio100 g    340 kcal25 g0 g26 g0 g
Muna, annos 60g60 g    53 kcal4,5 g0,5 g3,6 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
12 annosta
1319 g    3089 kcal124 g204 g196 g15 g
Ravintosisältö / annos110 g    258 kcal10 g17 g16 g1,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    234 kcal9 g15 g15 g1,1 g
Nypi taikina ja jätä jääkaappiin lepäämään.

Hauduta purjo pehmeäksi.

Ketiä munia 8 min, jäähdytä ja hienonna haarukalla.

Leikkaa anjovikset saksilla paloiksi.

Sekoita purjo, anjovikset, tilli ja munasilppu.

Painele taikina muffinssivuokien pohjalle.

Jaa päälle muna-anjovisseos.

Sekoita muna kermaviiliin masuta suolalla ja pippurilla, lusikoi päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta. 200-asteinen uuni noin 20 min.